Novice

 • Doživite New York z Abadenarnico

  Novice

  Vas mika neprecenljivo doživetje New Yorka in obisk predstave na Broadwayu? Spoznajte mobilno denarnico Abadenarnica in sodelujte v nagradni igri!

  Plačevanje s karticami Mastercard in Maestro v mobilni denarnici Abadenarnica vas lahko popelje v New York.* Vse, kar morate narediti je, da izpolnite spletni obrazec in čim pogosteje plačujete s svojo Abadenarnico. Z nekaj sreče boste osvojili neprecenljivo Mastercardovo doživetje New Yorka za dve osebi z luksuzno namestitvijo, ogledom predstave na Broadwayu in predplačniško kartico Mastercard v vrednosti 500 USD. Vsak teden pa bomo podelili še 20 x 2 kino vstopnici za Cineplexx za film po lastni izbiri.

  Še ne uporabljate Abadenarnice? Izkoristite brezplačno pristopnino, ki velja do 31. 3. 2019, in jo preizkusite. Mesečna uporabnina je brezplačna.

  Z namestitvijo Abadenarnice se bo vaš telefon spremenil v plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabljate na vseh prodajnih mestih, kjer tudi sicer sprejemajo brezstične kartice. Plačevanje z Abadenarnico poteka enako kot plačevanje z brezstičnimi plačilnimi karticami, le da terminalu POS namesto kartice približate svoj mobilni telefon.

  Za začetek uporabe Abadenarnice vam ni treba obiskati naše poslovalnice**. Registracijo izvedete v le nekaj korakih:

  1. Brezplačno prenesite aplikacijo Abadenarnica s spletne trgovine Google Play.
  2. Sledite postopku registracije.
  3. Dodajte kartice in začnite s plačevanjem.

  Za pomoč pri spoznavanju z mobilno denarnico si oglejte tudi predstavitveni video.

  Želimo vam prijetno uporabo Abadenarnice in veliko sreče v nagradni igri.

  * Preberite si pravila nagradne igre na spletni strani.
  ** Če banka že ima vaše podatke (davčna številka in številka mobilnega telefona). Uporabniki mobilne banke Abamobi ali spletne banke Abanet si lahko številko mobilnega telefona prijavite sami v spletni oziroma mobilni banki.

 • Novo: Dostop do vseh mobilnih aplikacij Abanke na enem mestu

  Novice

  Uporabniki mobilne banke Abamobi boste lahko po posodobitvi mobilne banke Abamobi do mobilnih aplikacij programa zvestobe Abaklub in mobilne denarnice Abadenarnica enostavneje dostopali kar z vstopne strani mobilne aplikacije Abamobi.

  Po posodobitvi Abamobi boste gumb za vstop v mobilno banko Abamobi našli na nespremenjenem mestu. Pod njim boste uporabniki operacijskega sistema Android našli še gumba za vstop v aplikaciji Abaklub in Abadenarnica, uporabniki operacijskega sistema iOS pa gumb za vstop v Abaklub.

  Če mobilnih aplikacij Abaklub ali Abadenarnica še nimate nameščenih na svoji mobilni napravi, boste ob kliku preusmerjeni na ustrezno trgovino z mobilnimi aplikacijami, kjer boste lahko brezplačno prenesli in namestili želeno aplikacijo.

  Če nimate nastavljenega samodejnega posodabljanja aplikacij, lahko različico ročno posodobite v ustrezni trgovini z mobilnimi aplikacijami. Pri tem žetona za uporabo mobilne banke Abamobi ne bo treba zamenjati.