Novice

 • Z Abadenarnico do mobilnega telefona Samsung Galaxy S9

  Novice

  Spoznajte Abadenarnico in sodelujte v nagradni igri ter se potegujte za mobilni telefon Samsung Galaxy S9 ali katero izmed 40 privlačnih tedenskih nagrad! V njej sodelujete tako, da pravilno odgovorite na štiri vprašanja o Abadenarnici, možnosti za prejem nagrade pa si povečujete s plačili z mobilno denarnico.

  Mobilna denarnica Abadenarnica je storitev sodobnega in uporabniku prijaznega plačevanja z mobilnim telefonom, namenjena strankam Abanke. Omogoča brezstično plačevanje z Abančnimi plačilnimi karticami, ki jih ima uporabnik  prijavljene v svoji mobilni denarnici. Najprej je na voljo za plačilne kartice Maestro in Mastercard, v nadaljevanju pa boste vanjo lahko dodali tudi kartice Visa.

  Plačevanje z Abadenarnico poteka na enak način kot z brezstičnimi plačilnimi karticami, le terminalu POS namesto kartice približate vaš mobilni telefon.

  Tiste, ki je še nimate vabimo, da si jo s spletne trgovine Google Play prenesete čim prej. Do 30. 9. 2018 namreč velja posebna ponudba – brezplačna pristopnina za uporabo Abadenarnice.