Novice

 • Novosti v mobilini banki Abamobi

  Novice

  Uporabniki mobilne banke Abamobi boste lahko po posodobitvi svoje aplikacije Abamobi uporabljali dve novosti: menjavo valut in pregled Triglav skladov.

  Menjava valut

  V mobilni banki Abamobi boste lahko v stranskem meniju našli Menjavo valut. Omogočena vam bosta nakup in prodaja 11 tujih valut (EUR, AUD, CAD, CHF, CZK, GBP, HRK, JPY, NOK, SEK in USD) v okviru stanja na osebnem računu po menjalniških deviznih tečajih za fizične osebe.

  Pregled Triglav skladov

  Nova funkcionalnost Pregled Triglav skladov, ki jo boste lahko našli v stranskem meniju, vam omogoča, pregled trenutnega stanja, podrobnosti naložbe na izbrani datum in pregled preteklega prometa vaših naložb v vzajemnih skladih družbe Triglav Skladi d.o.o.

  Če uporabljate mobilno napravo operacijskega sistema Android in nimate nastavljenega samodejnega posodabljanja aplikacij, lahko različico posodobite v trgovini z aplikacijami Google Play. Na mobilnih napravah Apple (iPhone in iPad) je tokrat treba ponovno aktivirati mŽeton, ki ga uporabljate za vstop in uporabo mobilne banke. Navodila za ponovno aktivacijo mŽetona ste uporabniki Apple naprav prejeli po vaših željenih sredstvih obveščanja (SMS, e-pošta, navadna pošta).