Novice

 • Plačilna kartica Mastercard je ena najbolj razširjenih plačilnih kartic tudi v Sloveniji, saj omogoča preprosto plačevanje doma in v tujini. Ne prezrite njenih prednosti in aktualne ponudbe za nove uporabnike*.

  Če boste postali novi uporabnik kartice Mastercard do vključno 15. 12. 2018, boste prejeli darilni bon za drogerije Müller v vrednosti 20 EUR, unovčili pa ga boste lahko ob plačilu s kartico Mastercard do 15. 1. 2019. Vrednost nakupa mora biti najmanj 30 EUR. Darilni bon vam bomo poslali po pošti, in sicer nekaj dni po vročitvi vaše kartice Mastercard.

  Za naročilo kartice vas vabimo v eno od 55 poslovalnic Abanke, za več informacij pa nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko Abafon 080 1 360 (od ponedeljka do petka, od 8.00 do 17.00, in v soboto, od 8.00 do 12.00) ali nam pišite na elektronski naslov info@abanka.si.


  Ne pozabite tudi, da člani Abakluba, Abankinega programa zvestobe, pri plačilih s karticami Abanke obenem zbirate točke zvestobe, ki jih lahko unovčite za darilo po svoji izbiri. Abaklub je zasnovan v obliki priročne mobilne aplikacije, ki si jo lahko prenesete iz spletne trgovine App Store ali Google Play in se v program zvestobe včlanite brez obiska poslovalnice.**

   

  * Banka si pridržuje pravico, da stranki, ki ne izpolnjuje pogojev za pridobitev, zavrne izdajo kartice.
  ** Velja le, če banka že razpolaga z vašim e-naslovom.

 • Dijaki in študentje sodelujte v nagradni igri Maš to!

  Novice

  Do 3. 12. 2018 lahko imetniki osebnega računa Akeš ter vsi dijaki in študentje sodelujete v nagradni igri Maš to! Z nekaj znanja ter lahko sreče osvojite nov telefon Samsung Note 9 ali eno izmed 40 atraktivnih tedenskih nagrad.

  Točke za tedensko in glavno žrebanje zbirate z vsako izpolnjeno tedensko nalogo na spletni strani www.nagradna-igra-akes.si, če k sodelovanju povabite svojega prijatelja in z vsakim plačilom z mobilno denarnico Abadenarnica.

  Če uporabljaš osebni račun Akeš in operacijski sistem Android, si lahko mobilno aplikacijo Abadenarnica brezplačno preneseš iz trgovine Google Play in jo začneš uporabljati tudi brez obiska poslovalnice.

  Če si dijak/-inja ali študent/-ka in brezplačnega osebnega računa Akeš še nimaš, lahko vlogo oddaš kar na spletu s klikom na to povezavo. Ob odprtju osebnega računa Akeš te v poslovalnici čaka darilce.

  Več informacij o nagradni igri najdeš na spletni strani www.nagradna-igra-akes.si.