Prihranite z Viso

Imetniki Visa kartic Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, lahko izkoristite številne ugodnosti v različnih trgovinah, hotelih in restavracijah. 

Preverite seznam ugodnosti, ki so vam na voljo, in prihranite z Viso.

 

Še nimate kartice Visa? Do 15. 11. 2020 lahko izkoristite posebno ugodnost: brezplačno enoletno članarino za klasično kartico Visa z odloženim plačilom in obročno kreditno kartico Visa.  

PREMIUM DARILO NA GAJBICA.SI

Do dnevne doze vitaminov kar na spletu!  Pri nakupu nad 20 EUR, 30 EUR, 40 EUR ali 50 EUR v spletni trgovini Gajbica.si in plačilu z zlato kartico Visa Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, boste do 30. 9. 2021 prejeli posebno premium darilo – različne dobrote s slovenskih kmetij.

5 % popusta v Coincasi

Opremite dom po ugodnejši ceni! V trgovini Coincasa v Ljubljani pri nakupu izdelkov katerekoli blagovne znamke ob plačilu z Visa kartico Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, izkoristite 5 % popusta.

Popust lahko do 31. decembra 2020 izkoristite vsi imetniki katerekoli osebne Visa kartice Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM.

Torkov 10 % popust v Intersportu

Vse za športne aktivnosti na enem mestu in to s popustom! Ob plačilu z Visa kartico Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, v trgovinah Intersport vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 31. decembra 2020 izkoristite vsi imetniki katerekoli osebne Visa kartice Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM. Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi in ne velja v spletni trgovini ter za nakup darilnih kartic.

Torkov 10 % popust v The Athlete's Foot

Dodajte piko na i svojemu športnemu stilu in privarčujte! Ob plačilu z Visa kartico Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, v trgovinah The Athlete's Foot vsak torek prejmete 10 % popusta.

Popust lahko do 31. decembra 2020 izkoristite vsi imetniki katerekoli osebne Visa kartice Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM. Popust se obračuna od končnega zneska na računu, v katerem so že upoštevani morebitni drugi popusti. Popust se ne sešteva s kuponi in ne velja v spletni trgovini ter za nakup darilnih kartic.

Torkov 3 % popust v Extreme Vitalu

Zdrav življenjski slog je zdaj še dostopnejši! Ob plačilu z Visa kartico Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, v trgovinah Extreme Vital vsak torek prejmete 3 % popusta*. Trgovine Extreme Vital najdete v Ljubljani, Škofji Loki, Radovljici in Mariboru. *Velja za vse izdelke, razen za kolesa.

Popust lahko do 31. decembra 2020 izkoristite vsi imetniki katerekoli osebne Visa kartice Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM.

10 % popusta v restavraciji CUBO

Razvajajte svoje brbončice z odličnimi jedmi mediteranske kuhinje v restavraciji CUBO, ki slavi kot ena najboljših restavracij v Ljubljani. Ob plačilu z zlato kartico Visa Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, lahko do 31. 12. 2020 izkoristite 10 % popusta na prevzem hrane v restavraciji CUBO.

10 % popusta v Bohinj ECO hotelu

Odpeljite družino na popoln dopust v Bohinj ECO hotel, ki vam ponuja savne, tobogane, divjo reko, plezalno steno, bowling in kino dvorano. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani vnesite kodo NKBM in prejmite 10 % popust na nočitve.

Ugodnost lahko do 28. 12. 2020 izkoristite pri plačilu s katerekoli osebno Visa kartico Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni. Popusta ni mogoče izkoristiti za nočitve med 28. 12. 2020 in 3. 1. 2021 ter 1. 8. 2021 in 20. 8. 2021.

10 % popusta v hotelu Sunrose 7

Napolnite si baterije v butičnem hotelu Sunrose 7 z vrhunsko kulinariko, vinsko kletjo in wellnessom v Bohinju. Ob direktni rezervaciji prek spletne strani vnesite kodo CAMP-NKBM in prejmite 10 % popust na nočitve.

Ugodnost lahko do 28. 12. 2020 izkoristite pri plačilu z zlato kartico Visa Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM. Popust se ne sešteva z drugimi popusti in ga ni mogoče uporabiti ob plačilu s turističnimi boni. Popusta ni mogoče izkoristiti za nočitve med 28. 12. 2020 in 3. 1. 2021 ter 1. 8. 2021 in 20. 8. 2021.

SREDIN 15 % POPUST V ZLATEM GRIČU

Prepustite se tradiciji vin s Konjiškega v eni najsodobnejših vinskih kleti v tem delu Evrope. V trgovini vin Zlati grič lahko do 31. marca 2021 ob plačilu z zlato Visa kartico Abanke, ki je blagovna znamka Nove KBM, vsako sredo prejmete 15 % popusta na buteljke in penine.

Zaupajte našim strokovnjakom

Potrebujete nasvet pri izbiri svoje plačilne kartice?

Posvetujte se z našimi izkušenimi svetovalci.