Predpočitniške storitve

Dobre priprave so pol uspeha

Veseli smo, da ste že zdaj začeli razmišljati o oddihu. Ko smo na počitnicah, so namreč naše misli osredotočene predvsem na ustvarjanje nepozabnih spominov, zato je prav, da se vnaprej pripravimo in zavarujemo pred morebitnimi neljubimi dogodki. Pri tem vam lahko pomagamo z našimi spodnjimi  storitvami in potovalnim seznamom, ki vsebuje najpomembnejše stvari, na katere morate pomisliti pred odhodom na počitnice.

Predpočitniške storitve

Mobilna banka Abamobi

Kjer koli že uživate, lahko z mobilno banko Abamobi obdržite popoln nadzor nad svojimi financami, saj lahko stanje na svojih bančnih računih in razpoložljivi limit na plačilnih karticah pogledate kadar koli želite in kjer koli ste. Prav tako lahko opravljate tudi plačila (slikaj in plačaj) in denar prenašate med računi.

Mobilna denarnica Abadenarnica

Pustite denarnico kar v sobi, ko se odpravljate na plažo ali ogled znamenitosti. Naj vaš telefon postane vaša nova denarnica, plačevanje pa hitro in varno. Doma in v tujini lahko na prodajnih mestih, označenih s simbolom za brezstično plačevanje, plačujete kar z mobilnim telefonom oziroma s karticami, ki jih imate prijavljene v svoji mobilni denarnici.

Mobilna storitev Abasms

Še najbolj pa vam za dodatno varnost na počitnicah priporočamo mobilno storitev Abasms, saj boste o vsaki transakciji, opravljeni z vašimi plačilnimi karticami, obveščeni s SMS-sporočilom. Zlorabo tako zaznate takoj in lahko zares hitro ukrepate.

 

Naročite se na posvet

Turistično zavarovanje in Zavarovanje zlorabe plačilnih kartic

Večini se zdi že kar samoumevno, da si pred dopustom uredijo turistično zavarovanje. Vendar vam priporočamo, da si uredite tudi zavarovanje zlorabe plačilnih kartic, saj vključuje kritje škode v primeru zlorabe zaradi izgube ali kraje plačilnih kartic, strošek izdaje nove kartice ter kritje škode v primeru kraje mobilnega telefona, osebnega dokumenta, denarnice, torbe in ključev.

Obročna kreditna kartica Visa

  

Obročna kreditna kartica Visa vam bo prišla prav že pred odhodom na dopust, saj lahko z njo preprosto obročno plačujete na vseh prodajnih mestih in tudi na spletnih straneh z oznako Visa. Kar je zelo priročno, saj že pred odhodom lahko na obroke kupite letalske vozovnice, namestitve na dopustu, dodatne izlete ipd,

In tudi potem, ko ste že na počitnicah, si lažje privoščite večje nakupe ali pokrijete nepričakovane stroške ter jih odplačate po obrokih, hkrati pa vam omogoča tudi dvig gotovine.

Obročno plačevanje je preprosto, saj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Možnost obročnega plačevanja pa ni vezana na dogovore s posameznimi trgovci, ne doma ne v tujini – na vseh označenih prodajnih mestih z oznako Visa potrebujete le kartico, s katero opravite plačilo, in nato le še na svojem telefonu v SMS-sporočilo vpišete želeno število obrokov.

Zlata Visa

Izjemno bonitetna in prestižna kartica Zlata Visa vam omogoča dvig gotovine ter nakupovanje doma, v tujini in na spletu, pri čemer višina mesečnega limita za porabo s kartico ni neposredno odvisna od stanja na vašem računu. Omogoča vam tudi nezgodno zavarovanje za prosti čas doma, nezgodno zavarovanje v tujini s 24-urnim jamstvom in turistično zavarovanje s 24-urno asistenco na potovanjih v tujini.

 

 

Dobre priprave so pol uspeha

  • Predpočitniške storitve

Kako naročiti predpočitniške storitve?

Za več informacij o omenjenih storitvah obiščite najbližjo poslovalnico banke.

Poslovalnice

Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko Abafon 080 1 360.