Predpočitniške storitve

Abančne storitve za brezskrben oddih

Spomnite se na Abanko tudi takrat, ko načrtujete oddih. Misli na počitnicah so osredotočene na ustvarjanje nepozabnih spominov, velikokrat pa pozabimo, da nas lahko preseneti vrsta neljubih dogodkov. Tudi tistih, ki so povezani s financami. Da bi se jim izognili, se je pomembno nanje pravočasno pripraviti in se učinkovito zavarovati.

O predpočitniških storitvah

Mobilna banka Abamobi

Obdržite popoln nadzor nad financami tudi na poti in v tujini z uporabo mobilne banke Abamobi. Stanje na svojih bančnih računih in razpoložljivi limit na plačilnih karticah lahko pogledate kadarkoli želite in kjerkoli ste. Izvajate lahko tudi plačila in prenose med računi.

Kreditna kartica Visa

Na dopustu najpogosteje plačujemo s karticami. Še posebno priročna je kreditna kartica Visa, s katero si boste lahko privoščili večje nakupe ali pokritje nepričakovanih stroškov. Na obroke lahko nakupujete na vseh prodajnih mestih, ki imajo oznako Visa, doma, po svetu in na spletu.

Želim predpočitniške storitve

Turistično zavarovanje in zavarovanje zlorabe plačilnih kartic

Pred dopustom poleg turističnega zavarovanja uredite še zavarovanje zlorabe plačilnih kartic. Ta vam omogoča dodatno varnost pri poslovanju s karticami doma in v tujini, vključuje pa tudi zavarovanje nekaterih osebnih predmetov (osebne dokumente, denarnico, torbo in ključe). Tako vas ne bo skrbelo, kaj vse se lahko zgodi v primeru izgube ali kraje bančne kartice.  

Mobilna storitev Abasms

Z mobilno storitvijo Abasms boste še dodatno zavarovani, saj boste o vsaki transakciji, izvedeni z vašimi plačilnimi karticami, obveščeni z SMS-sporočilom. Tako boste lahko zlorabo zaznali takoj in hitro ukrepali.

Ste le korak do brezskrbnega oddiha

  • Oglejte si video!

Kako naročiti predpočitniške storitve?

Za več informacij o omenjenih storitvah obiščite najbližjo poslovalnico Abanke.

Poslovalnice

Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko Abafon 080 1 360.