Akeš

Z brezplačnim osebnim računom Akeš za dijake in študente imaš svoje finance vedno pod kontrolo!

V nagradni igri Maš to! lahko sedaj osvojiš Samsung Note9 ali eno izmed 40 atraktivnih tedenskih nagrad.

Akeš je zate …

 • … KER VEŠ, KAJ JE POMEMBNO

  Poznavanje in pravilno upravljane financ je pomemben in neizogiben del tvojega vsakdana. Spoznaj se z upravljanjem denarja na uporaben, humoren in razumljiv način.

 • … KER SE NE ODREKAŠ UDOBJU

  Sodoben in inovativen osebni račun ti nudi mnoge ugodnosti in ti omogoča vodenje financ kar iz udobnega zavetja tvojega naslanjača.

 • … KER PREMISLIŠ, KOMU BOŠ NAMENIL SVOJ ČAS

  Popoln nabor finančne opreme ti omogoča uspeh pri žongliranju med izobraževanjem, druženjem, prostim časom in ostalimi aktivnosti, ki diktirajo tempo tvojemu življenju.

Preveri, kaj vse ti ponuja Akeš!

Vstopi v Abasvet, se preizkusi v navidezni resničnosti in skleni bančne storitve po svoji meri.

Novice

 • Sodeluj v nagradni igri Maš to! in osvoji atraktivno nagrado

  Akeš

  Izpolnjuj zabavne naloge in osvoji eno izmed 40 steklenic s polnilnikom za telefon ali Samsung Note9.

  V nagradni igri, ki poteka od 9. 10. do 3. 12. 2018, lahko sodeluješ, če si dijak/-inja ali študent/-ka. Vsak teden te bo na spletni strani www.nagradna-igra-akes.si čakala nova naloga, ki jo bomo objavili tudi na Facebooku in YouTubu Akeš. Za vsak pravilni odgovor prejmeš 10 točk. Poleg že omenjenih nalog lahko svoje možnosti za osvojitev nagrade izboljšaš tudi z aplikacijo za mobilno plačevanje – mobilno denarnico Abadenarnica. Z vsakim plačilom si zagotoviš 10 dodatnih točk.

  Če uporabljaš osebni račun Akeš in operacijski sistem Android, si lahko mobilno aplikacijo Abadenarnica brezplačno preneseš iz trgovine Google Play in jo začneš uporabljati tudi brez obiska poslovalnice.

  Kako do glavne nagrade – Samsunga Note9?

  V žrebanje za glavno nagrado se uvrstiš, če pravilno odgovoriš na najmanj eno postavljeno vprašanje. Več osvojenih točk pa pomeni več možnosti, da osvojiš eno izmed nagrad.

  Pomembno: Vsak teden izpolni nalogo in morda boš prav ti prejel oz. prejela eno izmed atraktivnih tedenskih nagrad – steklenico s polnilnikom za telefon. Vsak teden bo podeljenih 5 tedenskih nagrad.

  Pravila nagradne igre lahko najdeš tukaj.

Mobilno bančništvo

Slikaj in plačaj z Abamobi aplikacijo

Najhitrejše plačevanje položnic, kar si jih videl! Aplikacija ti omogoča, da položnico slikaš z mobilnim telefonom. Podatki se avtomatično prenesejo v mobilno banko in so pripravljeni za tvoj pregled in potrditev nakazila. Prihranjen čas pa lahko nameniš študiju.

Več o aplikaciji

Prenesite aplikacijo iz