Akeš

Odpri brezplačni osebni račun Akeš za dijake in študente, izkoristi sodobne bančne storitve in ugodnosti.

Odpreš ga lahko tudi prek spleta!

Akeš je zate …

 • … KER VEŠ, KAJ JE POMEMBNO

  Poznavanje in pravilno upravljane financ je pomemben in neizogiben del tvojega vsakdana. Spoznaj se z upravljanjem denarja na uporaben, humoren in razumljiv način.

 • … KER SE NE ODREKAŠ UDOBJU

  Sodoben in inovativen osebni račun ti nudi mnoge ugodnosti in ti omogoča vodenje financ kar iz udobnega zavetja tvojega naslanjača.

 • … KER PREMISLIŠ, KOMU BOŠ NAMENIL SVOJ ČAS

  Popoln nabor finančne opreme ti omogoča uspeh pri žongliranju med izobraževanjem, druženjem, prostim časom in ostalimi aktivnosti, ki diktirajo tempo tvojemu življenju.

Preveri, kaj vse ti ponuja Akeš!

Vstopi v Abasvet, se preizkusi v navidezni resničnosti in skleni bančne storitve po svoji meri.

Novice

 • Izkoristi brezplačen pristop k Abamobi!

  Akeš

  Želiš imeti svoje finance kadarkoli in kjerkoli pod nadzorom? Naroči mobilno banko Abamobi. Do 30. 6. 2018 brez pristopnine!

  Se ti ne da hoditi v banko, pa tudi ne prižigati računalnika, da bi preveril svoj bančni račun ali opravil kakšno plačilo? Bi rad imel svoje finance na dosegu roke in pod nadzorom 24 ur na dan? Se kdaj sprašuješ, kje v bližini se nahaja kak Abankin bankomat? Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril z da, predlagamo uporabo mobilne banke Abamobi.

  Aplikacijo si lahko preneseš iz App Store ali Google play, preizkusiš brezplačni del, potem pa se oglasiš v poslovalnici, da si urediš še mobilno banko.

  Če si uporabnik osebnega računa Akeš, je uporaba mobilne banke Abamobi zate brezplačna, do 30. 6. 2018 pa je zate brezplačna tudi pristopnina. Zato le pohiti in si priskrbi Abamobi brez pristopnine!

 • Abaklub, program zvestobe za Akeševce

  Akeš

  Abanka nagrajuje zvestobo! Prenesi aplikacijo, včlani se v Abaklub in zbiraj točke.

  Z uporabo bančnih storitev lahko od zdaj zbiraš točke in jih porabiš za ugodnosti iz programa zvestobe Abaklub.

  Abaklub je zasnovan kot sodobna mobilna aplikacija, ki jo lahko preneseš iz App Store ali Google Play, s katero imaš vedno preprost pregled nad stanjem svojih točk. Kako boš unovčil zbrane točke, si lahko izbereš sam. Dostava izbranega darila je brezplačna, prav tako članstvo v Abaklubu.

  Ob včlanitvi ti podarimo začetnih 5 točk, če se včlaniš do 15. 2. 2018 pa prejmeš še dodatnih 5 točk!

  Več informacij najdeš na povezavi https://www.abanka.si/abaklub.

Mobilno bančništvo

Slikaj in plačaj z Abamobi aplikacijo

Najhitrejše plačevanje položnic, kar si jih videl! Aplikacija ti omogoča, da položnico slikaš z mobilnim telefonom. Podatki se avtomatično prenesejo v mobilno banko in so pripravljeni za tvoj pregled in potrditev nakazila. Prihranjen čas pa lahko nameniš študiju.

Več o aplikaciji

Prenesite aplikacijo iz