Osebni račun Akeš

Z brezplačnim osebnim računom Akeš za dijake in študente imaš svoje finance vedno pod kontrolo!

Svoj račun lahko odpreš kar preko spleta.

Akeš je zate …

 • … KER VEŠ, KAJ JE POMEMBNO

  Poznavanje in pravilno upravljane financ je pomemben in neizogiben del tvojega vsakdana. Spoznaj se z upravljanjem denarja na uporaben, humoren in razumljiv način.

 • … KER SE NE ODREKAŠ UDOBJU

  Sodoben in inovativen osebni račun ti nudi mnoge ugodnosti in ti omogoča vodenje financ kar iz udobnega zavetja tvojega naslanjača.

 • … KER PREMISLIŠ, KOMU BOŠ NAMENIL SVOJ ČAS

  Popoln nabor finančne opreme ti omogoča uspeh pri žongliranju med izobraževanjem, druženjem, prostim časom in ostalimi aktivnosti, ki diktirajo tempo tvojemu življenju.

Preveri, kaj vse ti ponuja Akeš!

Vstopi v Abasvet, se preizkusi v navidezni resničnosti in skleni bančne storitve po svoji meri.

Novice

 • Izkoristi brezplačen pristop k Abamobi!

  Akeš

  Želiš imeti svoje finance kadarkoli in kjerkoli pod nadzorom? Naroči mobilno banko Abamobi. Do 31. 12. 2018 brez pristopnine!

  Se ti ne da hoditi v banko, pa tudi ne prižigati računalnika, da bi preveril svoj bančni račun ali opravil kakšno plačilo? Bi rad imel svoje finance na dosegu roke in pod nadzorom 24 ur na dan? Se kdaj sprašuješ, kje v bližini se nahaja kak Abankin bankomat? Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril z da, predlagamo uporabo mobilne banke Abamobi.

  Aplikacijo si lahko preneseš iz App Store ali Google play, preizkusiš brezplačni del, potem pa se oglasiš v poslovalnici, da si urediš še mobilno banko.

  Če si uporabnik osebnega računa Akeš, je uporaba mobilne banke Abamobi zate brezplačna, do 31. 12. 2018 pa je zate brezplačna tudi pristopnina. Zato le pohiti in si priskrbi Abamobi brez pristopnine!

Mobilno bančništvo

Slikaj in plačaj z Abamobi aplikacijo

Najhitrejše plačevanje položnic, kar si jih videl! Aplikacija ti omogoča, da položnico slikaš z mobilnim telefonom. Podatki se avtomatično prenesejo v mobilno banko in so pripravljeni za tvoj pregled in potrditev nakazila. Prihranjen čas pa lahko nameniš študiju.

Več o aplikaciji

Prenesite aplikacijo iz