Obročna kartica

Domov > Osebne finance > Kartice > Obročna kartica

Uresničite svoje želje že danes, plačajte po obrokih

Z obročno kartico kreditno Visa Electron iz Abanke lahko vse kar potrebujete ali si želite kupite takoj, plačate pa na obroke pozneje - od sanjskih čevljev, zmogljivejšega računalnika, do križarjenja v zadnjem hipu. Na obroke lahko kupujete doma, po svetu in na spletu na vseh prodajnih mestih z oznako Visa Electron.

obročna kartica

Kako poteka nakup z obročno kartico?

1. Nakup brez skrbi in zapletov
Plačevanje s kartico je preprosto, saj ni vezano na dogovore s posameznimi trgovci in zanj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Dovolj je le obročna kartica, s katero opravite plačilo.

2. Sami izberete število obrokov
Po plačilu s kartico prejmete sporočilo SMS na svoj mobilni telefon. Nanj najpozneje v 30 minutah od opravljenega plačila odgovorite s povratnim sporočilom SMS in sami izberete, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup.

3. Pregled stanja na kartici v trenutku
Najnižji znesek nakupa, ki ga želite poravnati na obroke, ni določen, najvišji znesek pa je odvisen od vašega razpoložljivega limita na kartici. Stanje porabe na obročni kartici lahko v trenutku preverite v mobilni banki Abamobi.

Za pomoč pri plačevanju s kartico si lahko natisnete priročno zgibanko s ključnimi informacijami (.pdf).

Obročna kartica za nove in obstoječe stranke Abanke
Obročna kartica je na voljo uporabnikom osebnega računa Aračun, Aračun senior ali Premium. Za njeno pridobitev morate biti kreditno sposobni. Tisti, ki že imate kreditno kartico Visa Electron z deležem poravnave, pa bi jo radi zamenjali za obročno kartico Visa Electron, se oglasite v vaši matični poslovalnici Abanke.

Če še niste stranka Abanke, pa si kartico želite, vas vabimo, da se odločite za zamenjavo banke. Postopek je hiter in preprost, za vas pa smo pripravili tudi paket dobrodošlice s posebnimi ugodnostmi. 

Za več informacij in pridobitev obročne kartice se oglasite v najbližji poslovalnici Abanke, dosegljivi pa so tudi na brezplačni telefonski številki Abafon 080 1 360 ali prek elektronske pošte.

Naročite se na sestanek

Opozorilo:

Banka si pridržuje pravico, da stranki, ki ne izpolnjuje pogojev za pridobitev, zavrne odobritev kartice.