Obročna kartica

Domov > Osebne finance > Kartice > Obročna kartica

Na obroke preprosto in diskretno

Obročna kartica kreditna Visa Electron vam pride prav, kadar si želite uresničiti tudi najbolj skrite želje, saj je plačevanje z njo zelo preprosto in popolnoma diskretno. Naročite si jo ter nakupujte na obroke na vseh prodajnih mestih, ki imajo oznako Visa Electron, doma, po svetu in na spletu, ne da bi drugi vedeli za to.

obročna kartica

Postopek plačila na obroke je preprost in diskreten
Plačevanje s kartico je preprosto, saj ni vezano na dogovore s posameznimi trgovci in zanj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Dovolj je le obročna kartica, s katero opravite plačilo. Po plačilu s kartico prejmete sporočilo SMS na svoj mobilni telefon. Nanj najpozneje v 30 minutah od opravljenega plačila odgovorite s povratnim sporočilom SMS in sami izberete, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup, ne da bi kdor koli vedel, da plačujete obročno.

Za pomoč pri plačevanju s kartico si lahko natisnete priročno zgibanko s ključnimi informacijami (.pdf).

Najnižji znesek nakupa, ki ga želite poravnati na obroke ni določen, najvišji znesek pa je odvisen od vašega razpoložljivega limita na kartici. Na obroke lahko torej kupite najrazličnejše izdelke in storitve - od malce dražjih, a zelo želenih čevljev, zmogljivejšega računalnika, do počitnic v zadnjem hipu!

Obročna kartica za nove in obstoječe stranke Abanke
Obročna kartica je na voljo uporabnikom osebnega računa Aračun, Aračun senior ali Premium. Za njeno pridobitev morate biti kreditno sposobni. Tisti, ki že imate kreditno kartico Visa Electron z deležem poravnave, pa bi jo radi zamenjali za obročno kartico Visa Electron, se oglasite v vaši matični poslovalnici Abanke.

Če še niste stranka Abanke, pa si kartico želite, vas vabimo, da se odločite za zamenjavo banke. Postopek je hiter in preprost, za vas pa smo pripravili tudi paket dobrodošlice s posebnimi ugodnostmi. 

Za več informacij in pridobitev obročne kartice se oglasite v najbližji poslovalnici Abanke, dosegljivi pa so tudi na brezplačni telefonski številki Abafon 080 1 360 ali prek elektronske pošte.

Naročite se na sestanek

Opozorilo:

Banka si pridržuje pravico, da stranki, ki ne izpolnjuje pogojev za pridobitev, zavrne odobritev kartice.